Τυποποιημένο κρέας
Μεριδοποίηση - Φρεσκάδα

Συσκευασμένα κρέατα και κοπές κρεάτων σε δισκάκι για πρακτική μεριδοποίηση  και μέγιστη φρεσκάδα.

 

Τυποποιημένο κρέας σε συσκευασία κενού αέρος είτε σε συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας

Τυποποίηση κρέατος

Σύγχρονα τμήματα τυποποίησης

Τα νωπά κρέατά μας τυποποιούνται σε σύγχρονα τμήματα τυποποίησης, έπειτα από δειγματοληπτικό έλεγχο από το τμήμα διασφάλισης ποιότητας. Κάθε συσκευασία φέρει πάνω της ετικέτα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την τυποποίηση της κάθε κοπής κρέατος, καθώς και πληροφορίες για την ιχνηλασιμότητα του σφαγίου.

 

Τυποποιημένο κρέας - παραγγελίες

Διάθεση στην αγορά

Τα τυποποιημένα μας κρέατα σε συσκευασία κενού αέρος μπορούν να διατεθούν άμεσα σε όλων των μεγεθών τις ποσότητες, και σε πολύ μεγάλες ποσότητες, μέσω χονδρικής, υπερχονδρικής, μεγάλης και μικρής λιανικής. Ο ιδιώτης καταναλωτής μπορεί να βρίσκει τις κοπές κρεάτων σε συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ και καταστήματα εμπορίου τροφίμων.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Νωπό μπιφτέκι μοσχαρίσιο

Νωπό μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά. Παραδοσιακή συνταγή, με μπαχαρικά και μυρωδικά του τόπου μας. Φτιαγμένα από 100% φρέσκο κρέας ημέρας. Παραδοσιακά, ζουμερά και πλούσια σε γεύση νωπά μπιφτέκια, έτοιμα προς ψήσιμο.

Νωπό ανάμεικτο μπιφτέκι

Νωπό ανάμεικτο μπιφτέκι από χοιρινό και μοσχαρίσιο κιμά. Παραδοσιακή συνταγή, με μπαχαρικά και μυρωδικά του τόπου μας. Φτιαγμένα από 100% φρέσκο κρέας ημέρας. Παραδοσιακά, ζουμερά και λαχταριστά νωπά μπιφτέκια, έτοιμα προς ψήσιμο.

Κεμπάπ

Κεμπάπ νωπό από αρνίσιο κιμά. Πικάντικη συνταγή, με μπαχαρικά και μυρωδικά του τόπου μας, για τους λάτρεις των λίγο πιο έντονων γεύσεων. Φτιαγμένα από 100% φρέσκο κρέας ημέρας. Παραδοσιακά, ζουμερά και λαχταριστά νωπά κεμπάπ, έτοιμα προς ψήσιμο.

Σουτζουκάκι νωπό

Σουτζουκάκι νωπό από ανάμεικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά. Σπιτική συνταγή, με μοναδικό μείγμα μπαχαρικών και μυρωδικών, για τους λάτρεις των λίγο πιο έντονων γεύσεων. Φτιαγμένα από 100% φρέσκο κρέας ημέρας. Παραδοσιακά, ζουμερά και πεντανόστιμα νωπά σουτζουκάκια, έτοιμα προς ψήσιμο.

Νωπό κεφτεδάκι

Νωπό κεφτεδάκι από χοιρινό κιμά. Παραδοσιακή συνταγή, με μπαχαρικά και μυρωδικά του τόπου μας. Φτιαγμένα από 100% φρέσκο κρέας ημέρας. Παραδοσιακά, ζουμερά και πεντανόστιμα νωπά κεφτεδάκια, έτοιμα προς ψήσιμο.

Κρεατοσκευάσματα – Κοπές κρεάτων

Αποκλειστικά από την Βουδούρης-Κώνστας, η σειρά κρεάτων «Εκλεκτόν», διαθέσιμη για αποστολές στην Αττική και όλη την Ελλάδα, για παραγγελίες σε premium χοιρινές και μοσχαρίσιες κοπές, όπως και κρεατοσκευάσματα σε πολύ μεγάλες ποσότητες χονδρικής, υπερχονδρικής, μικρής και μεγάλης λιανικής