ΝΕΑ

Σύγχρονο σύστημα διανομών

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΣ

Κάθε ειδικότητα στη βιομηχανία κρεάτων «Βουδούρης – Κώνστας» επιτελεί το ρόλο της και είναι σημαντική, όμως όλα μπορούν και κινούνται χάρη στους οδηγούς μας και το σύγχρονο σύστημα διανομών μας, που συνιστούν το αδιάκοπο κυκλοφορικό σύστημα ενός πολυσύνθετου οργανισμού, όπως είναι μια μεγάλη βιομηχανία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ-ΨΥΓΕΙΩΝ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ 

Με έναν σύγχρονο στόλο φορτηγών-ψυγείων, που αριθμεί δεκάδες οχήματα, και με επαρκή αριθμό επαγγελματιών οδηγών, τα δρομολόγια είναι καθημερινά και οι ποσότητες κρέατος που διανέμονται ανά τη χώρα, ξεπερνούν τις 3.500 τόνους, σε μηνιαία βάση.

Για το λόγο αυτό αξιοποιούμε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών οδηγών, επανδρώνοντας τα οχήματα με δύο οδηγούς όταν απαιτείται από τις ανάγκες του δρομολογίου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΛΟΥ, ΤΗΡΗΣΗ ΩΡΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ 

Αναγνωρίζουμε τη ζωτικής σημασίας συμβολή των οδηγών στη λειτουργία του συστήματος ανεφοδιασμού και τροφοδότησης που μας επιτρέπει να καλύπτουμε τις αυξανόμενες ανάγκες μεγάλου μέρους της ελληνικής αγοράς, και την ανταμείβουμε εμπράκτως, με σωστά ωράρια, με άδειες, επιδόματα, με ανταποδοτική αμοιβή και, φυσικά, με μπόνους.

Η ποιότητα των κρεάτων που διαθέτουμε είναι ο πρώτος «πρεσβευτής» μας στην αγορά, και οι οδηγοί, όμως, ως επαγγελματίες μεταφορείς αυτών των προϊόντων, είναι οι δεύτεροι, και γι’ αυτό φροντίζουμε να αντιπροσωπεύουν την εταιρεία μας στο έπακρο, ως προς τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και τη ευγένεια.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ 

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί μας πληρούν προδιαγραφές οδηγητικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς, αλλά και εμφάνισης, φορώντας πάντα τις στολές τους με το λογότυπο της εταιρίας.

Παρομοίως και τα φορτηγά μας πληρούν προδιαγραφές συντήρησης και εμφάνισης, περνώντας από προγραμματισμένες και έκτακτες συντηρήσεις και φέροντας ίδια χρώματα (λευκό και κόκκινο), καθώς και το μεγάλο και ευδιάκριτο λογότυπο της εταιρείας μας.

Από την εκτέλεση των δρομολογίων μέχρι το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα των εμπορευμάτων, οι οδηγοί είναι εκείνοι που με τη χρήση σύγχρονων οχημάτων, μας επιτρέπουν να κάνουμε εφικτή τη διάθεση μεγάλων ποσοτήτων κρέατος, για τις αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής αγοράς, με δρομολόγια ανεφοδιασμού από τη Στερεά Ελλάδα, τη Βόρεια Ελλάδα, την Πελοπόννησο, καθώς και από τα νησιά της Κρήτης και της Ρόδου.