Κρεατοσκευάσματα
Κρέατα Αττικής Βουδούρης - Κώνστας Α.Ε.

Κρεατοσκευάσματα «Εκλεκτόν» – Νωπά μπιφτέκια, κεφτεδάκια, κεμπάπ, σουτζουκάκια,
γεμιστά ρολά και ποικιλία σε χωριάτικα λουκάνικα (χοιρινά, μοσχαρίσια και πρόβεια).

 

Κρεατοσκευάσματα χονδρικής για μεγάλη και μικρή λιανική

Κρεατοσκευάσματα ΕΚΛΕΚΤΟΝ

Παραδοσιακά κεφτεδοειδή - Γεμιστά ρολά - Χωριάτικα λουκάνικα

Τα κρεατοσκευάσματα «Εκλεκτόν» παρασκευάζονται από φρέσκο κρέας ημέρας και περικλείονται σε μοντέρνες συσκευασίες τροποποιημένης ατμόσφαιρας για να διατηρούνται φρέσκα στη συντήρηση του ψυγείου για έως και 5-6 ημέρες (εφόσον η συσκευασία παραμείνει κλειστή).

Κρεατοσκευάσματα - παραγγελίες

Διάθεση στην αγορά

Τα κρεατοσκευάσματα «Εκλεκτόν» μπορούν να διατεθούν άμεσα σε όλων των μεγεθών τις ποσότητες, και σε πολύ μεγάλες ποσότητες, μέσω χονδρικής, υπερχονδρικής, μεγάλης και μικρής λιανικής. Ο ιδιώτης καταναλωτής μπορεί να τα βρίσκει σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ και καταστήματα εμπορίου τροφίμων.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Νωπό μπιφτέκι μοσχαρίσιο

Νωπό μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά. Παραδοσιακή συνταγή, με μπαχαρικά και μυρωδικά του τόπου μας. Φτιαγμένα από 100% φρέσκο κρέας ημέρας. Παραδοσιακά, ζουμερά και πλούσια σε γεύση νωπά μπιφτέκια, έτοιμα προς ψήσιμο.

Νωπό ανάμεικτο μπιφτέκι

Νωπό ανάμεικτο μπιφτέκι από χοιρινό και μοσχαρίσιο κιμά. Παραδοσιακή συνταγή, με μπαχαρικά και μυρωδικά του τόπου μας. Φτιαγμένα από 100% φρέσκο κρέας ημέρας. Παραδοσιακά, ζουμερά και λαχταριστά νωπά μπιφτέκια, έτοιμα προς ψήσιμο.

Κεμπάπ

Κεμπάπ νωπό από αρνίσιο κιμά. Πικάντικη συνταγή, με μπαχαρικά και μυρωδικά του τόπου μας, για τους λάτρεις των λίγο πιο έντονων γεύσεων. Φτιαγμένα από 100% φρέσκο κρέας ημέρας. Παραδοσιακά, ζουμερά και λαχταριστά νωπά κεμπάπ, έτοιμα προς ψήσιμο.

Σουτζουκάκι νωπό

Σουτζουκάκι νωπό από ανάμεικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά. Σπιτική συνταγή, με μοναδικό μείγμα μπαχαρικών και μυρωδικών, για τους λάτρεις των λίγο πιο έντονων γεύσεων. Φτιαγμένα από 100% φρέσκο κρέας ημέρας. Παραδοσιακά, ζουμερά και πεντανόστιμα νωπά σουτζουκάκια, έτοιμα προς ψήσιμο.

Νωπό κεφτεδάκι

Νωπό κεφτεδάκι από χοιρινό κιμά. Παραδοσιακή συνταγή, με μπαχαρικά και μυρωδικά του τόπου μας. Φτιαγμένα από 100% φρέσκο κρέας ημέρας. Παραδοσιακά, ζουμερά και πεντανόστιμα νωπά κεφτεδάκια, έτοιμα προς ψήσιμο.

Κρεατοσκευάσματα – Κοπές κρεάτων

Αποκλειστικά από την Βουδούρης-Κώνστας, η σειρά κρεάτων «Εκλεκτόν», διαθέσιμη για αποστολές στην Αττική και όλη την Ελλάδα, για παραγγελίες σε premium χοιρινές και μοσχαρίσιες κοπές, όπως και κρεατοσκευάσματα σε πολύ μεγάλες ποσότητες χονδρικής, υπερχονδρικής, μικρής και μεγάλης λιανικής