ΝΕΑ

ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

Η βιομηχανική μονάδα, Κρέατα Αττικής, Βουδούρης-Κώνστας, με έδρα το Μοσχάτο Αττικής, είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής κρεάτων στην Ελλάδα, διαθέτοντας πάνω από 3.500 τόνους/μήνα σε επιχειρήσεις και σε επαγγελματίες, ανά την Ελλάδα.

Από φέτος η δραστηριότητά μας επεκτείνεται και στην παραγωγή κρεατοσκευασμάτων και λουκάνικων με προδιαγραφές γεύσης και ποιότητας σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που θα απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και τον τελικό καταναλωτή μέσω αλυσίδων super market.

Στην παρούσα φάση δουλεύουμε πυρετωδώς για τον εξοπλισμό του νέου τμήματος, με καινούργια μηχανήματα, τελευταίας τεχνολογίας που κατασκευάζονται από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού.

Όντας μια από τις πιο καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής στην επεξεργασία κρεάτων, θα αναλαμβάνουμε την διαδικασία της παραγωγής των κρεατοσκευασμάτων, από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν, αξιοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και πρότυπες διαδικασίες.

Το τμήμα παραγωγής κρεατοσκευασμάτων και λουκάνικων αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του, και τα νέα  προϊόντα θα είναι αποκλειστικά δικής μας παραγωγής και ετικέτας.

Παράλληλα, εξοπλιζόμαστε με καινούργια μηχανήματα και για τα ήδη υπάρχοντα τμήματα μας, προκειμένου να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τις ημερήσιες παραγωγές μας, καθώς και να αναβαθμίσουμε τεχνολογικά και παραγωγικά την υφιστάμενη συσκευασία σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα.