ΝΕΑ

Κρέατα Αττικής & Covid -19

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΟ «ΠΑΡΩΝ» ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ Α.Ε» ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Κρέατα Αττικής & Covid -19: Ως μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κρεάτων στη χώρα, που αναλαμβάνει την τροφοδοσία μεγάλου μέρους της ελληνικής αγοράς, με εισαγωγές από το εξωτερικό και με προμήθεια από το εσωτερικό, είχαμε πλήρη επίγνωση της παρουσίας που έπρεπε να διατηρήσουμε, στις έκτακτες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία του Covid-19.

ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & COVID -19

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που κληθήκαμε να ανταπεξέλθουμε, η εταιρία μας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, συνεχίζοντας την εξυπηρέτηση των συνεργατών απρόσκοπτα, παρά το φόβο που ανθρώπινα επικράτησε γενικά, και παρά τον πανικό που εκτόξευσε τη ζήτηση σε πολλαπλάσια επίπεδα.

Τόσο χάρη στα μεγάλα αποθέματα που διαθέτουμε, όσο και χάρη στις συνεχείς προμήθειές μας από εσωτερικό και εξωτερικό, που συνεχίστηκαν, παρά τις όποιες δυσκολίες, το διάστημα της καραντίνας καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε μια ζήτηση κατακόρυφα αυξημένη σε σχέση με τη  καθιερωμένη μηνιαία ζήτηση.

Τηρώντας ενισχυμένα μέτρα προστασίας και τρόπου λειτουργίας, σύμφωνα με το πλαίσιο που επέβαλαν οι νέες συνθήκες, και υπερνικώντας το αίσθημα της ανασφάλειας, οι άνθρωποί μας (εργαζόμενοι και στελέχη), έδωσαν δυναμικό και καίριο «παρών» στην αγορά, καλύπτοντας στο έπακρο την πολλαπλάσια ζήτηση.

Έτσι, ενώ συνήθως διαθέτουμε σε μηνιαία βάση σε όλη την ελληνική αγορά, τόνους κρεάτων, που φτάνουν κατά μέσο όρο, στους 3500, το διάστημα της καραντίνας η ποσότητα αυτά, αυξήθηκε σημαντικά, γεγονός το οποίο τόνωσε αισθητά την αγορά, καθησυχάζοντας το καταναλωτικό κοινό και τις όποιες ανησυχίες για τυχόν ελλείψεις.

Τα διοικητικά στελέχη της εταιρίας, δίνοντας το παράδειγμα, με την παρουσία τους σε καθημερινή βάση, και το ανθρώπινο δυναμικό μας, ανταπεξήλθαν με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία.

Ευχαριστούμε και ανταμείβουμε εμπράκτως το ανθρώπινο δυναμικό μας για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διατηρούμε τη θέση μας στην αγορά, ώστε να φροντίζουμε πάντα, και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, την απρόσκοπτη τροφοδοσία των συνεργατών μας, και κατά συνέπεια, του καταναλωτικού κοινού, ανά την Ελλάδα.

Ευχόμαστε υγεία στους συμπολίτες μας και καλή επάνοδο στην πολυπόθητη κανονικότητα!