Τόνοι/Μήνα
Προσωπικό
Στόλο
Σχετικά

Σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις

Στις πρότυπες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στο Ρέντη Αττικής, χωρητικότητας 11.000 τ.μ., στεγάζεται βιομηχανικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, στον οποίο εκτελείται των σύνολο των διαδικασιών των σταδίων ελέγχου, επεξεργασίας και συντήρησης των κρεάτων. Μεταξύ άλλων, ο εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει:

  • 30 ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης & 10 θαλάμους κατάψυξης (3.000 τ.μ.)
  • Τούνελ κατάψυξης τελευταίας τεχνολογίας (3000 τ.μ.)
  • Ξεχωριστές γραμμές παραγωγής μοσχαρίσιου & χοιρινού κρέατος
  • Κάθετη μονάδα συσκευασίας σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (δισκάκι)
  • Συσκευασία τεμαχίων μοσχαρίσιου & χοιρινού κρέατος σε vacuum (κενό αέρος)
  • Τμήματα τυποποίησης, αποθήκευσης, logistics, κατάψυξης & πώλησης
  • Εξειδικευμένο τμήμα κτηνιάτρων & τεχνολόγων τροφίμων
Περισσότερα για την εταιρεία

Προδιαγραφές ασφαλείας & εργατικό δυναμικό

Η διατήρηση της ασφάλειας εντός των εγκαταστάσεών μας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Ως εκ τούτου, έχουμε θέσει αυστηρά πρότυπα και κανόνες, ώστε να διασφαλίζεται κάθε στιγμή της ημέρας η απρόσκοπτη ευημερία της ομάδας μας. Το εργασιακό μας περιβάλλον, ακόμα, δίνει προτεραιότητα σε μια κουλτούρα κοινής ευθύνης, όπου η τεχνογνωσία και η εμπειρία εκτιμώνται και αξιοποιούνται ενεργά. Δεν είμαστε μονάχα μέτοχοι της εταιρείας, αλλά ενεργοί συμμετέχοντες στις παραγωγικές διαδικασίες του κλάδου, συμβάλλοντας σε καθημερινή βάση με την προσωπική μας αφοσίωση και σκληρή δουλειά.

Συνεργασίες & διάθεση προϊόντων

Διανέμοντας πάνω από 3.500 τόνους κρέατος μηνιαίως, δεν μπορούμε παρά να έχουμε δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες με ένα ευρύ φάσμα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων, οι οποίοι περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- δημόσιες υπηρεσίες, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, κρεοπωλεία, βιομηχανίες αλλαντικών και καταστήματα εμπορίας. Αυτή η σταθερή συνεργασία μάς επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε με αμεσότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό στις ποικίλες ανάγκες των ετερόκλητων αυτών κλάδων με ταχείς ανεφοδιασμούς σε καθημερινή βάση.

Διεθνή πρότυπα ποιότητας

Το εξειδικευμένο τμήμα κτηνιάτρων και τεχνολόγων τροφίμων μας, αφοσιωμένο στη διασφάλιση της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων, συντελεί συστηματικές δειγματοληψίες και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους των κρεάτων, διατηρώντας έτσι υψηλά πρότυπα κατά τις διαδικασίες προμήθειας. Οι συνεργασίες της εταιρείας μας, ακόμα, δεν χαρακτηρίζονται από γεωγραφικούς περιορισμούς. Αντιθέτως, προέρχονται από εξέχοντες ευρωπαϊκούς οίκους, καθώς και από πιστοποιημένες κτηνοτροφικές μονάδες από όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας περαιτέρω τη δέσμευσή μας στη διασφάλιση ποικιλομορφίας και ποιότητας.

Διακρίσεις & βραβεία

Η τήρηση των αυστηρών προτύπων λειτουργίας της βιομηχανικής μας μονάδας και η διασφάλιση της απαιτούμενης ποιότητας των προϊόντων μας, έχει οδηγήσει τα Κρέατα Αττικής Βουδούρης – Κώνστας Α.Ε. στην ανάδειξή τους ως μία από τις δέκα κορυφαίες επιχειρήσεις στην εμπορία τροφίμων στην Ελλάδα. Τα πολλαπλά βραβεία και οι συνεχείς διακρίσεις που έχουμε λάβει, αποτελούν απτή αναγνώριση της ηγετικής θέσης στον κλάδο μας, απόδειξη της εμπιστοσύνης των μακρόχρονων συνεργατών μας και επιβράβευση των πολύχρονων και αδιάκοπων προσπαθειών μας σε κάθε πτυχή των εργασιών μας.

Πιστοποιήσεις
HACCP CERTIFIED
ISO 9001 CERTIFIED
ISO 14001 CERTIFIED
ISO 22000 CERTIFIED
FSSC 22000 CERTIFIED
Η εταιρεία μας με μία ματιά