ΝΕΑ

Επέκταση εγκαταστάσεων

Οι υπάρχουσες πρότυπες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της βιομηχανίας κρεάτων «Κρέατα Αττικής, Βουδούρης-Κώνστας» μεγέθους 11.000 τ.μ, που βρίσκονται στο Μοσχάτο Αττικής, διευρύνονται με την ανέγερση νέων βιομηχανικών χώρων, σε όμορο οικόπεδο, αντίστοιχης έκτασης.

Οι εργασίες για την κατασκευή του πρώτου νέου κτιρίου, που είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του 2020 έτους, ολοκληρώθηκαν εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, και ήδη ο ισόγειος όροφος του κτιρίου έχει δοθεί σε λειτουργία.

Το 500 τ.μ ισόγειο έχει εξοπλιστεί με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανήματων υψηλής τεχνολογίας και προγραμμάτων για τη ζύγιση κατά την παραλαβή και πώληση των εμπορευμάτων.

Έτσι, στον ήδη υπάρχοντα σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό μας, έχουν προστεθεί πλέον και 10 ράμπες παραλαβών-πωλήσεων, με 12 ζυγιστικές μηχανές υψηλής τεχνολογίας, καθώς και 4 νέοι ψυκτικοί θάλαμοι.

Η αξιοποίηση του 2ου ορόφου του νέου κτιρίου, καθώς και η ανέγερση των επόμενων δύο νέων κτιρίων πρόκειται να ολοκληρωθούν στο προσεχές διάστημα, εντός του 2022.

Η εταιρία μας διατηρεί σταθερή και μακροχρόνια πορεία, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες της μέσα από σύγχρονους και κατάλληλα εξοπλισμένους βιομηχανικούς χώρους, όπου θα μπορούν να εκτελούνται άμεσα και ολοκληρωμένα τα στάδια Παραλαβής, Ελέγχου, Επεξεργασίας, Συντήρησης και Πώλησης.

Στόχος μας διαχρονικά είναι να μπορούμε να καλύπτουμε ολοκληρωμένα τις ανάγκες της αγοράς και των συνεργατών μας, διασφαλίζοντας ποιότητα πρώτων υλών, σε συνδυασμό με ποιότητα υπηρεσιών μέσα από σύγχρονες αυτοματοποιημένες διαδικασίες.