Χονδρεμπόριο κρεάτων

Χονδρεμπόριο κρεάτων - Πανελλαδική κάλυψη (όλα τα είδη, σε όλες τις μορφές, σε όλες τις ποσότητες, και σε πολύ μεγάλες ποσότητες)

Χονδρική

Χονδρική πώληση κρεάτων

Διαθέτουμε πιστοποιημένα κρέατα και premium κοπές, χύμα είτε σε συσκευασία (τυποποιημένο κρέας), νωπά είτε κατεψυγμένα, με δυνατότητα κάλυψης παραγγελιών πανελλαδικά, σε μεσαίες, μεγάλες και σε πολύ μεγάλες ποσότητες.  Είμαστε σταθερός προμηθευτής για καταστήματα, υπηρεσίες και επαγγελματίες ανά τη χώρα, μέσω χονδρικής, υπερχονδρικής, μεγάλης και μικρής λιανικής για πάνω από 50 χρόνια τώρα, κατέχοντας την πρώτη θέση στην Ελλάδα, στο αντικείμενό μας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΓΕΥΣΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ

“Η ποιότητα για εμάς δεν είναι μια πράξη. Είναι μια συνήθεια.”

ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΓΕΥΣΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Οι προμηθευτές μας

Ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία αποτελούν ορισμένα μόνο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη σχέση με τους συνεργάτες μας. Έχοντας χτίσει μακροχρόνιες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του χώρου στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοπόρων της βιομηχανίας στη Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Πολωνία και Ισπανία παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας, ώστε να προσφέρουμε την ποιότητα που υποσχόμαστε χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις.

Με γνώμονα την ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής της χώρας, την τόνωση της βιομηχανίας κρέατος και την παροχή μιας εκτεταμένης σειράς προϊόντων κορυφαίας κατηγορίας, φροντίζουμε να επιλέγουμε προσεκτικά τις συνεργασίες μας. Γι’ αυτό και, η λίστα με τους συνεργάτες μας περιλαμβάνει, ακόμα, αξιόπιστες ελληνικές φάρμες, κάθε μία από τις οποίες τηρεί αδιάλειπτα τα πιο αυστηρά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας. Μένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας, επιδιώκουμε ενεργά να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με εταιρείες κάθε κλίμακας και δυναμικής, αποδίδοντας ίση αξία ακόμα και σε μικρούς, αλλά αξιόπιστους παραγωγούς της Ελλάδας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΓΕΥΣΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ
“Δεν υπάρχει πελάτης τόσο μεγάλος που να μην μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τόσο μικρός που να μην μας ενδιαφέρει.”

Οι συνεργάτες μας

Στα Κρέατα Αττικής Βουδούρης – Κώνστας Α.Ε. διαπρέπουμε στον τομέα της χονδρικής πώλησης κρεάτων, παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων. Με ένα ευρύ πελατολόγιο, οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, δημόσιους φορείς, σώματα ασφαλείας, καθώς και σε εταιρείες σχετιζόμενες με τους κλάδους της εστίασης και των τροφίμων.

Πιο συγκεκριμένα, το χονδρεμπόριο κρεάτων μας εκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, με ανεφοδιασμούς σε:

  • Αλυσίδες σούπερ μάρκετ
  • Ξενοδοχεία και εταιρείες catering
  • Κρεοπωλεία
  • Εστιατόρια, ταβέρνες και ψητοπωλεία
  • Καταστήματα λιανικής πώλησης κρεάτων
  • Βιομηχανίες κρέατος και αλλαντικών
  • Μονάδες σωμάτων ασφαλείας
  • Νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας
  • Κατασκηνώσεις και νηπιαγωγεία
  • Δημόσιους οργανισμούς και φορείς

Με σταθερή δέσμευση για ποιότητα και τήρηση αυστηρών προτύπων ασφαλείας, είμαστε ο έμπιστος συνεργάτης σας στη χονδρική βιομηχανία κρέατος.

Some of our esteemed partners