ΝΕΑ

Αφιέρωμα στην εταιρεία μας από την ICAP

Κρέατα Αττικής, Βουδούρης-Κώνστας A.E.: Η εντυπωσιακή μετεξέλιξη και η σταθερή ανοδική πορεία που καθιέρωσαν την εταιρεία ως τον μεγαλύτερο προμηθευτή κρεάτων στην Ελλάδα

H ιστορία της εταιρείας Κρέατα Αττικής, Βουδούρης-Κώνστας Α.Ε. είναι άκρως εντυπωσιακή και ο ορισμός της μετεξέλιξης στη μορφή και τη δυναμική μιας εταιρείας, αφού σε βάθος πενήντα ετών μεταμορφώθηκε σταδιακά από ένα κατάστημα στην αγορά του Ρέντη, σε μια υπερσύγχρονη βιομηχανία κρεάτων, στο Μοσχάτο.

Ακολουθώντας σταθερά αναπτυξιακή πορεία, με συγχωνεύσεις και επενδύσεις, με διπλασιασμό των βιομηχανικών οικοπέδων και με αξιοποίηση νέων βιομηχανικών κτιρίων, η εταιρεία Κρέατα Αττικής, Βουδούρης-Κώνστας Α.Ε, έχει καταφέρει την τελευταία δεκαετία να αυξήσει σημαντικά τα μεγέθη της, ξεχωρίζοντας στην εγχώρια αγορά κρέατος ως ο μεγαλύτερος προμηθευτής κρεάτων.

Το μέγεθος της εταιρείας αντανακλάται στην οργάνωση και τη λειτουργία αυτής κατά τέτοιο τρόπο, ώστε πλέον να συνιστά και μια από τις καθετοποιημένες βιομηχανίες στη χώρα μας, διαθέτοντας τμήματα τυποποίησης, συντήρησης, logistics, κατάψυξης, πώλησης, καθώς και τμήμα κτηνιάτρων και τεχνολόγων τροφίμων- και απασχολώντας προσωπικό άνω των 300 ατόμων.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η βιομηχανία παραλαμβάνει και επεξεργάζεται τόνους κρεάτων σε μηνιαία βάση, από επιλεγμένες εγχώριες και ευρωπαϊκές πιστοποιημένες κτηνοτροφικές μονάδες, που πληρούν προδιαγραφές λειτουργίας σύμφωνα με την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ασφάλεια και την ποιότητα τροφίμων.

Η επεξεργασία περιλαμβάνει τον τεμαχισμό, την αποστέωση και τη συσκευασία διαδεδομένων στην ελληνική αγορά ειδών κρέατος, όπως είναι το μοσχαρίσιο & χοιρινό κρέας, τα αμνοερίφια, το νωπό κοτόπουλο και η γαλοπούλα, καθώς και premium κρέατα και κοπές.

Με ποικιλία σε νωπά και κατεψυγμένα κρέατα, με δυνατότητα συντήρησης και διάθεσης πολύ μεγάλων ποσοτήτων κρέατος, καθώς και με δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης σε όλη τη χώρα, η Κρέατα Αττικής, Βουδούρης-Κώνστας Α.Ε. ανεφοδιάζει την αγορά με πάνω από 3.500 τόνους κρέατος τον μήνα.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ

Τα αυστηρά πρότυπα λειτουργίας της βιομηχανικής μονάδας και η διασφάλιση ποιότητας, έχουν αναδείξει την εταιρεία Κρέατα Αττικής, Βουδούρης-Κώνστας Α.Ε. στις 10 κορυφαίες επιχειρήσεις στην εμπορία τροφίμων, στην Ελλάδα. Τα πολλαπλά βραβεία και οι συνεχείς διακρίσεις, επιβραβεύουν τη συνέπεια της εταιρείας, αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των συνεργατών της.

Πηγή: Αφιέρωμα από τον όμιλο ICAP, με αφορμή την ανάδειξη της εταιρείας μας ως του μεγαλύτερου προμηθευτή κρεάτων στη χώρα.

Η έκδοση του περιοδικού απεστάλη στους συνδρομητές της εφημερίδας ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, την Τρίτη 13 Απριλίου 2021.