Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας, με την επωνυμία “Κρέατα Αττικής Βουδούρης – Κώνστας Α.Ε.”, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1971. Μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως διαμορφωτής τάσεων και τιμών στην αγορά, καθώς και να δημιουργήσει μία άρρηκτη σύνδεση του ονόματός της με την συνέπεια, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές της.

Η ιστορία μας

Τα πρώτα βήματα

Ξεκινώντας από την αγορά του Ρέντη με ένα μόλις κατάστημα, υπό την αρχική επωνυμία “Βουδούρης – Κώνστας Α.Ε.”, η εταιρεία κατάφερε να κατακτήσει έως σήμερα την πρώτη θέση στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας νωπού και κατεψυγμένου κρέατος. Η εξέλιξη που σημείωσε, μάλιστα, ήταν τόσο ραγδαία, που μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, από ένα κατάστημα εντός της αγοράς του Ρέντη επεκτάθηκε σε έξι.

Χρονοδιάγραμμα
  • 1998
  • 2005
  • 2018
  • 2024
Ραγδαία εξέλιξη

H πρόοδος συνεχίστηκε, όταν το 1998 η ανάγκη για βιομηχανική δραστηριότητα, σε συνδυασμό με την είσοδο της νεότερης γενιάς στην διοίκηση, οδήγησε στη δημιουργία ενός νέος παραρτήματος της εταιρείας σε νέες εγκαταστάσεις στην Παιανία, πλέον υπό την επωνυμία “Κρέατα Αττικής Α.Ε.”.

Η νέα εποχή

Οι δύο εταιρείες συγχωνεύονται υπό την επωνυμία “Κρέατα Αττικής Βουδούρης – Κώνστας Α.Ε.” και μετεγκαθίστανται στον νέο χώρο, στις παρούσες εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο Αττικής. Στο μοντέλο της συνεχούς ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού, οι νέες αυτές εγκαταστάσεις λειτουργούν ως μία κάθετη μονάδα επεξεργασίας κρέατος με τμήματα τυποποίησης, αποθήκευσης, logistics, κατάψυξης και πώλησης.

Αναπτυξιακή επέκταση: Το μέλλον

Οι εγκαταστάσεις επεκτείνονται, όπως προστάζει η ακμάζουσα πορεία της εταιρείας, για την κάλυψη των αναπτυξιακών αναγκών της. Η επέκταση αφορά στην αγορά 6 επιπλέον στρεμμάτων πλησίον των υπαρχουσών εγκαταστάσεων, με σκοπό την είσοδο της εταιρείας στο χώρο των παρασκευασμάτων και την περαιτέρω επέκταση του χώρου κατάψυξης.

Η αειφόρος αυτή ανάπτυξη στα πλαίσια μιας σταθερής και μακρόχρονης πορείας, οφείλεται στην εμπειρία και την εργατικότητα των μετόχων της, την υποστήριξη των πελατών και τη διαρκή προσπάθεια των εργαζομένων της.

Επέκταση εγκαταστάσεων
Σχετικά με εμάς

Το όραμά μας

Όραμα της εταιρείας, η διαρκής ανάπτυξη και διατήρηση της πρωτοπόρου θέσης μας στην αγορά εμπορίας τροφίμων. Γι’ αυτό, στο πλαίσιο μιας συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς, προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες διατηρώντας τη συνέπεια στην ποιότητα και την αξιοπιστία.

Πρωταρχικός μας σκοπός, η υψηλή ποιότητα παροχών στην ελληνική αγορά, μέσα από ορθές πρακτικές και τεχνική πείρα. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, έχουμε διαμορφώσει ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δεσπόζουν η επικοινωνία, η ομαδικότητα και η εμπιστοσύνη, αποτελώντας έμπνευση για όλους τους συνεργάτες μας.

Σχετικά με εμάς

Οι αξίες μας

Από την αρχή της πορείας μας έως σήμερα έχουμε καταφέρει να διατηρούμε την κουλτούρα ενός πραγματικά ανθρωποκεντρικού ομίλου, με βασική επιδίωξη την προσκόλληση στην ποιότητα, την εμπιστοσύνη, την παράδοση και τη συνέπεια. Από αυτές τις βασικές αρχές απορρέουν, μάλιστα, και οι αξίες της εταιρείας Κρέατα Αττικής Βουδούρης – Κώνστας Α.Ε., έχοντας στον πυρήνα τους τον σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον συνεργάτη.

Τις βασικές αυτές αρχές, οι οποίες βρίσκονται στο κέντρο της φιλοσοφίας και λειτουργίας μας κιόλας από το ξεκίνημά μας, προσπαθούμε να κάνουμε πράξη καθημερινά, ανταποδίδοντας έτσι την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.

The Art of Meat